Presets

ELLEN POPSHOTS PRESETS

Hey you!

Wat leuk dat je hier even een kijkje komt nemen tussen mijn presets 😍
Ben jij op zoek naar een preset dat jouw foto’s net dat ietsje meer geeft? Wil jij ook zo een prachtige Instagram feed met foto’s in de zelfde stijl? Dat kan! Ik heb verschillende soorten presets gemaakt en ik weet zeker dat er een paar tussen zitten die op jouw lijf zijn geschreven!

Wat is een preset?
Een voor gemaakte instelling waarmee jij jouw foto’s in een bepaalde stijl kan bewerken. Het enige dat jij moet doen is de gratis LIGHTROOM APP downloaden. Bij jouw aankoop zit een stappenplan dat je kan volgen dat je verder helpt. 🥳

Wat krijg je :

☑️Mobiele preset voor de gratis Lightroom app
☑️ Stappenplan gebruiksaanwijzing
☑️ GRATIS Filmpje : hoe krijg ik mijn foto’s steeds het zelfde met 1 preset

✨BONUS ✨
Er zit bij elke preset een stappenplan waar instaat hoe jij een preset kan importeren in de Lightroom app. + Van elke preset heb ik meerdere varianten gemaakt zodat jij bij een verschillende belichting steeds een passende preset hebt. De preset packs bevatten 4-8 verschillende varianten.

CLOSE MENU